Am fost foarte impresionat de comportamentul prietenului meu. Cum de l-a suportat soția lui până acum?

Jack și cu mine ne cunoaștem din liceu. Eram atât de băieți băieți încât nu puteam să stăm liniștiți nici măcar un minut. Dar prietenia noastră a durat exact până la recenta mea vizită la el. După ceea ce am văzut, părerea mea despre Jack s-a schimbat dramatic.

Într-o zi, Jack ne-a invitat pe mine și pe soția mea să îl vizităm. El s-a căsătorit cu trei ani mai devreme decât mine. Niciunul dintre noi nu are încă copii și, ca să fiu sincer, intenționez să am copii în aproximativ patru ani. Totuși, paternitatea trebuie abordată cu responsabilitate.

Înainte de a merge în vizită, am mers la supermarket și am cumpărat o prăjitură mare și vin.

Casa lui Jack era curată și confortabilă. Erau multe feluri de mâncare pe masă. Soției mele i-a plăcut felul în care erau decorate.

Am vorbit toată seara, glumind mult. Apoi i-am mulțumit soției lui Jack pentru că a pregătit atâtea feluri de mâncare delicioase. După ce am spus asta, fața prietenului meu s-a schimbat. S-a ridicat de la masă și a început să strige că soția lui era o gazdă bună pentru că a cumpărat toată mâncarea pentru feluri de mâncare. Iar ea nu face altceva decât să stea în casă.

Jack nu s-a putut opri. Și-a umilit soția, a strigat. În primele cinci minute, ea a ascultat în tăcere, iar apoi răbdarea ei a ajuns la final. A scos chitanțele de pe raft și le-a aruncat în Jack, spunând că ea era cea care plătea toate utilitățile.

Jack a crezut că soția lui stătea toată ziua degeaba, dar s-a dovedit că lucra de la distanță de acasă. Dar el nu întrebase niciodată cu ce se ocupa soția lui.

Jack tot voia să spună ceva. Dar soția lui și-a scos hainele de pe rafturi, le-a împachetat într-o geantă și a plecat, trântind ușa.

Nici măcar nu știam cum să ne comportăm. Așa că ne-am ridicat în liniște de la masă și am plecat și noi. Acasă, am discutat mult timp despre comportamentul prietenului nostru. La urma urmei, soția lui era cea care făcea multe eforturi pentru a-și face soțul să se simtă ca un maestru.

Rolul comunicării în familie nu trebuie subestimat. Trebuie să discutați totul cu partenerul dvs., să vă împărtășiți sentimentele și gândurile.

La o lună după această situație, eu și soția mea am întâlnit-o pe soția lui Jack într-un supermarket. Ea părea foarte fericită. Un bărbat chipeș mergea lângă ea de mână. Păreau foarte armonioși. Nu am vorbit cu ea, doar am schimbat priviri.

Dar prietenul meu Jack a început să se uite în paharul lui după aceea. A fost concediat de la locul de muncă și nu se grăbește să își găsească un nou loc de muncă. A adus în casă o femeie de aceeași vârstă cu el. Se întâmplă, nu a apreciat ceea ce avea, iar acum își primește răsplata.

 

Rate article
Zibainis
Add a comment

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Am fost foarte impresionat de comportamentul prietenului meu. Cum de l-a suportat soția lui până acum?